2012. november 24., szombat

Mamival a hét

... gyorsan elrepült. Kedd reggelre Lulu már elég csúnyán köhögött, ezért úgy döntöttem, inkább maradjon itthon, hogy elejét vegyük egy komolyabb betegségnek. Persze ezt most munka mellett is könnyen megtehettem, hiszen Mami itt volt nálunk és örömmel unokázott.A kicsilány szerencsére - az orvos szerint is - csak megfázott, mégis itthon tölthette az egész hetet. Jól megvoltak itthon, kedden palacsintát sütöttek, szerdán kézműveskedtek, minden nap sétáltak, énekeltek. Lulu jól evett, délutánonként nagyokat aludt és a babákkal újra elkezdett szerepjátszani. (Mostanra állandósult a kuckó, a nagyszobai asztal alatt egy takaró és rajta párnák, gyerekek és játékok kaptak helyet.)
Hull a pelyhes ...
Boldizsár is nagyon élvezte ezt a hetet. Reggelente cuppanós puszival köszönt el Lucától és Mamitól, majd a kapuból még integetett nekik és hangosan sziázott. Örült, hogy én viszem-hozom eleinte a nagy biciklivel, majd  babakocsival. (Teljesen rákattant a kocsira, most állandóan azzal akar menni.) Haza fele már emlegette Banánt és az itthoniakat, majd látható örömmel fogadták egymást Luluval.
Sajnos Mami ma délután hazautazott, de még búcsúzóul elénekelték Lucával a közösen gyakorolt télapós és karácsonyi dalokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése