2011. április 16., szombat

Budakeszi Vadaspark

A ropit mindenki (még ez a szajkó is) szereti. ;)
:)

Puszika.

Nézzétek csak ki csücsül Anya hátán! :D
("Elfáradtak a alábacskáim.")

Úton hazafelé, azaz inkább Szentendrére, hogy az aprónép még aludjon egy kicsit.

2011. április 14., csütörtök

Az MTI jelenti

Tegnap kibújt Boldizsár ELSŐ fogacskája (bal alsó 1-es).

A játszótéri banda nálunk járt

A mostani szélviharos időjárást senki sem kedveli; csak röviden vagy egyátalán nem lehet kint időzni, ráadásul kicsik és még kisebbek egyaránt nyűgösek tőle. A mai reggel rosszul indult, Bobó és Luca is korán, sírva ébredt és ennek megfelelően kellően nyafik voltak. Szerencsére sikerült rendezni sorainkat és délelőtt kimentünk levegőzni, bandázni a játszóra. Már indultunk haza, amikor megbeszéltük Grétiékkel, hogy a délelőtti meghívásunk délutánra is érvényes, szeretettel várjuk őket. Persze egyúttal Ritát-Kolost-Donátot is meginvitáltuk, sőt később Dettinek és Daninak is felvetettük a csatlakozás lehetőségét. Amíg Lulu aludt és Boldizsár remekül elszórakoztatta magát én kihasználtam az időt, takarítottam egy kicsit és sütöttem egy nagy adag isteni répás muffint (új recept, szenzációs sikere lett). Fél 5-5 körül érkeztek Luca kis barátai és rögtön birtokba vették az egész házat. A teraszon babakocsik sorakoztak, amikben a kicsik békésen szúnyáltak (igaz Gerda csak nagyobb fáziskéséssel), a házban pedig a nagyoknak Luca tartott idegenvezetést. És persze hamar előkerült a lego, az alagút, a járgányok , a hinta, a labdák, a tányérok, kistáskák ... Később, miután Boldizsár és Donát kölcsönösen üdvözölték egymást (Donát puszit adott, Bobó cserébe megsimogatta), ők is csatlakoztak a csapathoz. Volt nagy felfordulás, nevetés, sírás, hangzavar, menjünk haza, maradjunk még ... szóval igazi buli volt. ;)

Kóstolgatunk - répapüré

Hű ez nagyon finom és mindenem sárga lesz tőle!

Luca beszéd

Délutáni alvás előtt szokás szerint - puszi, aludj jól, álmodj szépeket - búcsúzok Lucától, amikor is kijelenti: "Nincs több puszi a boltban, elfogyott." Végül azért kaptam egyet cumival és egyet cumi nélkül is. :D

2011. április 11., hétfő

Kóstolgatunk

Mit ne mondjak, nem a mai nap volt a legkönnyebb napunk. Kicsi és nagy egyaránt gyepálták az idegeimet. Uzsonnára Bobó is kapott egy szép piros almát "hamizni", gondoltam addig is csönd lesz ;)

Jé, igazából ez az alma!
Na jó, amíg ti a csodás séróm bámuljátok én gyorsan megkóstolom.
Ezt mind megettem ;)