2010. március 3., szerda

Puszi Lucának


Luca és a házimunka

Legyen szó bármilyen házimunkáról, Luca szereti kivenni belőle a részét. :D Lelkesen rakodja ki a mosogatógépet, ruhákat pakol a mosógépbe és újabban megállás nélkül csak porszívózna.




2010. február 28., vasárnap

Szekszárdi hétvége

Péntekem ismét felkerekedtünk és meglátogattuk Mamit Szekszárdon. A korábbi tapasztalatokra alapozva az indulást Luca ebéd utáni sziesztájának kezdetére tettük. Békásmegyeren már aludt, és legközelebb csak Paks után nyitotta ki kicsi szemecskéit. Luca feltalálta magát otthon, leginkább a konyha és benne készülő nyalánkásgok érdekelték leginkább. Szombaton Laci és Ildikó látogatott meg bennünket, Lulu rögtön magához ölelte a tőlük kapott kiscicát, majd az ebéd utáni alvás után kacagva bújócskázott velük. Kicsi lányunk megkóstolta Mami fánkját, és igazán ízlett neki.





Vendéglátókból vendégekké váltottunk, és meglátogattuk Petit és Andrist akik már izgatottan vártak minket. Természetesen Luca volt a sztár, a fiúk lesték minden kívánségét, Peti megmutatta a játékait, Andris pedig átengedte a hintalovát.



A vasárnap délelőtt sétával telt, a babakocsit csak mutatóba vittük magunkkal mert Luca nem hagyta magát beletenni, ő bizony járni akart. Barátkoztunk kutyákkal, kormos cicával, láttunk mókust és érdekes követ, majd kipirult arcokkal felköszöntöttük Mamit, és vártuk a vasránapi ebédet ami vadas volt, szintén újdonság Lucának.
Sajnos hamar vége lett ennek a kiruccanásnak is, de itthon még sikerült 1 órát az udvaron eltülteni, csigaházat, leveleket és virégokat gyűjteni.