2010. szeptember 25., szombat

2010. szeptember 22., szerda

A mi kis pasink


Bobo igazi pasi - nagy kék (reméljük így is marad) szemek, punk frizura, fokhagyma-fenék és isteni illat. És persze mint minden férfi, szereti a hasát és nagyokat alszik :D


A nap nagy részét még végigalussza, de reggel/délelőtt ill. este van már egy hosszabb ébrenléti szakasza. (A szopi utáni hasfájós periódusokat persze leszámítva.) Ilyenkor leginkább nézelődik és élvezi, ahogy a Luca szeretgeti.

Római part

Ezer éve tervezzük, hogy kimegyünk egyet hekkezni a Rómaira, de a nyár folyamán valahogy mindig elmaradt. Ma ugyan Visegrádra készültünk egy nagyot sétálni és felfedezni a Mátyás király játszóteret, de olyan lassan szedelőcködtünk össze, hogy nem volt értelme olyan messzire mennünk. Így aztán átruccantunk ebédelni a szomszédba. Luca már a kocsiban hangos "Hami, hami" felkiáltásokkal jelezte, hogy Ő bizony a hatalmas reggeli (egy szelet Berni narancslekváros magos kenyér, egy kicsi joghurt és gyümölcslé) ellenére már nagyon éhes és leszünk szívesek nem sétával indítani a programot. Szerencsére, lévén hétköznap, nem voltak sokan és Apa hamar talált egy remek helyet a játszó mellett, Ő és Bobo a nagy asztalnál, míg Lulu és én a kisasztalnál kaptunk helyet.

Amíg Gabesz rendelt, mi kipróbáltuk a babahintát és a felnőtt hintát is, valamint lovagoltunk egyet a nyuszin és a pacin is. Ebédre mindenki halat evett, én Luluval közösködtem egy nagy sült hekken, de lehet a jövőben, ebből a finomságból külön rendelünk neki is, mert alig jutott nekem ebéd. :)


Utána leköltöztünk a partra, miközben megetettük a kacsákat és a galambokat Apa prezentálta a desszertet. És persze Bobo is kapott enni a gyönyörű napsütésben.



Két kicsi copf

Anya ma reggel kitalálta, hogy nem bajlódik a csattokkal, hanem olyan frizurát kapok, mint Gréti. :) Íme az eredmény:

Hátulról.

Elölről

Alig ismertem magamra a tükörben.


Meg is köszöntem Anyunak. :)


2010. szeptember 21., kedd

Nyelvlecke haladóknak

Luca beszélőkéje nagyon beindult. Ma már egy szabáylos mondatot is mondott. "Andi eteti Bobot." :D

2010. szeptember 19., vasárnap