2010. szeptember 22., szerda

Római part

Ezer éve tervezzük, hogy kimegyünk egyet hekkezni a Rómaira, de a nyár folyamán valahogy mindig elmaradt. Ma ugyan Visegrádra készültünk egy nagyot sétálni és felfedezni a Mátyás király játszóteret, de olyan lassan szedelőcködtünk össze, hogy nem volt értelme olyan messzire mennünk. Így aztán átruccantunk ebédelni a szomszédba. Luca már a kocsiban hangos "Hami, hami" felkiáltásokkal jelezte, hogy Ő bizony a hatalmas reggeli (egy szelet Berni narancslekváros magos kenyér, egy kicsi joghurt és gyümölcslé) ellenére már nagyon éhes és leszünk szívesek nem sétával indítani a programot. Szerencsére, lévén hétköznap, nem voltak sokan és Apa hamar talált egy remek helyet a játszó mellett, Ő és Bobo a nagy asztalnál, míg Lulu és én a kisasztalnál kaptunk helyet.

Amíg Gabesz rendelt, mi kipróbáltuk a babahintát és a felnőtt hintát is, valamint lovagoltunk egyet a nyuszin és a pacin is. Ebédre mindenki halat evett, én Luluval közösködtem egy nagy sült hekken, de lehet a jövőben, ebből a finomságból külön rendelünk neki is, mert alig jutott nekem ebéd. :)


Utána leköltöztünk a partra, miközben megetettük a kacsákat és a galambokat Apa prezentálta a desszertet. És persze Bobo is kapott enni a gyönyörű napsütésben.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése