2009. május 16., szombat

Anyához bújva

Luca csak mondja, mondja és mondja ...

Kicsi lányunkat elvarázsolják a hangok. Felfigyel a HÉV, a rigó, a szomszéd kutya, de még a szülei hamis Cirmos cicájára is, ami mosolyt csal az arcára Mami tiszta énekei után. Rendszeresen improvizál a szélcsengővel és a tevekaraván kolompjával talán nem véletlenül, örökölt kis muzikalitást. Ahogy cseperedik, egyre inkébb előtérbe kerül a 'beszéddel' való önkifejezés, és a sírás csak a végére marad mint ultimate solution. Luca nem csak beszédes, de egyben ínyenc és nagyétkű is. Mosolyogva tömi a kis szájába a báránycomb után a báránybordát, majd egy fél víziló, desszertnek pedig a macsek lába, de ha nagyon elemében van, még a kis kukacka 1-2 lába is a kis szájában végzi. És közben csak mondja, mondja, mondja a magáét...

Babarandi II.

Ma Luca és Olivér ismét találkozott. Volt minden, aminek egy igazi randin lennie kell. Azaz romantikus séta a hegyen (szigorúan szülői felügyelet alatt) és meghitt uzsonna (nyilvános szopizás a patak menti padokon). Igazán bimbózó kapcsolatnak nézünk elébe. :)

2009. május 14., csütörtök

Kell egy kis energia

Luca négy napja megállás nélkül szopizik, nem csodálom, ennyi fekvőtámaszhoz, kell is energia. :)

2009. május 11., hétfő

Babylegs

Babylegs, vagyis baba-lábszárvédő. Micsoda ötlet. Végre nekünk is van :D Nincs többé felcsúszó nadrág a Mei Tai-ban és nincs fölösleges túlöltöztetés.

Ez a darab Fidini-től van és még egy ideig jó lesz Lucának. :)
Ezt pedig a Mami kötötte a hidegebb napokra. :)

SK szélforgó Lucának