2011. augusztus 20., szombat

Vizicsibék

Igaz, hogy évek óta járunk a Szentendrei-szigetre, de a Surány-Pócsmegyer határában fekvő tavat csak múlt szombaton sikerült felfedeznünk, amikor Gergőékkel ott találkoztunk. A hely annyira megtetszett, hogy a hét közepén néhány barátunkat is rábeszéltük arra, hogy strandoljunk ma ott közösen.
A szervezés spontán mód jól sikerült, Peti és a fiúk - Berci és Fábi - már javában fürödtek, amikor megérkeztünk. Boldizsár rögtön a habokba vetette magát, Luca pedig most is csak szép lassan merészkedett be a "hideg" vízbe. Mire befutottak Vikiék és Zorkáék, mi már építettünk homokvárat, dagonyáztunk a sárban és kellően kiáztattuk magunkat.
Ebéd után, tele pocakkal ismét a pancsoltunk egy nagyot, amit egy kinek hosszabb, kinek rövidebb szieszta követett. Amíg a fiúk pihentek - Öcsi a babakocsiban, apa a pokrócon aludt - mi Luluval fagyiztunk egy jót. Mielőtt még hazaindultunk volna befutott a Vadócz család is, Zsófi és Dorki, természetesen most is Apa nélkül. A csere-bere uzsonnát követően persze még mártoztunk egyet.

2011. augusztus 18., csütörtök

Készül az új fürdő



Öcsi arcok

a csábító

a vagány

"Paudits Béla"

sovány ÉN

vigyori

Vác

Alighogy hazaértünk a nyaralásból másnap ismét mehetnékünk volt. Átruccantunk Vácra, sétáltunk a fő téren, betértünk a Desszert Szalonba, majd fürödtünk a szökőkútban.