2015. január 9., péntek

Disznógömb

A szilveszteri buliban hatalmas sikere volt a l..dl-ben kapható discogömbnek. Természetesen a mi csemetéink is rögtön akartak egyet, Bobó azon nyomban disznógömböt (ugyebár ennek mégiscska több értelme van egy 4 éves gyerek számára) követelt.
A buli után hazafelé tartva, miután Öcsi már bealudt, megbeszéltük, hogy ez tulajdonképpen remek ajándék lenne Bobó névnapjára.

Szilveszter Szigmonon 2014

Az Óévet ismét baráti körben, a gyerekekkel együtt búcsúztattuk. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is volt a gyerekek előadásában zenei kísérettel bábelőadás, lufibuli, bujócska és záró akkordként tüzijáték.
DJ Bobo

Anyósnyelvben, dudában, party szemüvegben és koccintásokban aztán nem volt hiány.
az álarcos

Anyuci táncoljunk!

BÚÉK

Karácsony 2014

Az idei Karácsonyt azzal indítottuk, hogy december 23-án Gabesszal kettesben elfogyasztottunk egy remek vacsorát a Pampas Argentin Steakhouse-ban. A helyet mindenkinek meleg szívvel ajánlom; a pincérek udvariasak és felkészültek, bő az italválaszték és bizony a steak-ük verhetetlen. Az estünk jó hangulatban telt, sikerült teljes mértékben egymásra hangolódunk. Ráadásul még egy rövid záró borozgatás is belefért a barátainkkal.
Másnap amíg a konyhában tüsténkedtünk Luluval a fiúk visszamentek a városba az autóért. És ha már ott jártak felültek az óriáskerékre és ettek a vásárban egy finom kürtöskalácsot. Késő délután a gyerekekkel közösen díszítettük az angyalkák által hozott fát. Miután mi is felöltüztünk és felcsendült a kisharang, csak élveztük, ahogy a gyerekek alig néhány perc leforgása alatt birtokba vették az ajándékaikat. A legnagyobb sikere a régen vágyott plüssgombócoknak volt; Lulu cicát, Bobó oroszlánt kapott.

 
25-dikén meglátogattuk Nagyit, Kempit és DédiTatust is. Ajándékba fotónaptárat és újabb tobozmanókat készítettünk.

26-dikán nálunk gyűlt össze kis családom apraja-nagyja. Amíg Luca lelkesen tanította a nagyokat gumikarkötőt készíteni, addig Boldizsár lovaggá változott, hogy megküzdhessen Eszterrel, majd rávette Tatust, hogy legozzon vele.



Szekszárdra is ellátogattunk, ahol Mami, Laci és Ildikó, újabb ajándékok és egy kis hó várt minket.