2011. május 11., szerda

Dettiéknél nyaraltunk

Hosszú idő után, a múlt heti "próbautat" követően, végre mi indultunk útnak a mezőn keresztül Dettiékhez. Luca - aki ma először, a délutáni alvást leszámítva, pelus nélkül töltötte az egész napot - most is nagyon élvezte a terepkerékpározást, külön kérte, hogy hazafelé is arra menjünk. (Hihetetlen, hogy milyen fegyelmezetten közlekedik a bringával is és pontosan tudja mit jelent, hogy balra, jobbra kanyarodunk vagy épp egyenesen megyünk tovább.) A napot a ház, a játékok és a könyvek felfedezésével indítottuk, majd birtokba vettük a kertet. Luca hintázott, homokozott, locsolt, füvet nyírt, Danival huncutkodott, Boldizsár hintázott, füvet simogatott és kóstolgatott, Lucával focizott és mezítlábazott a homokozóban.

Dettivel mi is maximálisan élveztük a jó időt, mezítlábaztunk és a délutáni szieszta alatt (csodák csodája mindhárom gyerek egyszerre aludt) a napsütötte teraszon traccsoltunk és képzeletben jéghideg Mojitot iszogattunk.

Játszóra menet

2011. május 9., hétfő

Luca beszéd

Ma este fürdetésnél Bobó épp "állt" a kádban, amikor Luca felállt és kijelentette: "Adok egy puszit Bobónak!" "Bobó vigyázz, puszilok!"

Az MTI jelenti

Luca ma este bilibe kakilt :)
Előzmény: szokásos esti meztelenkedés, ugri bugri az ágyon, majd miközben épp tisztába teszem a kakis Öcsit Luca bejelenti, hogy kéri a pelusát, mert kakilnia kell. Mondtam, hogy nincs pelus, itt a bili csücsöljön rá és akkor végre szemügyre veheti az eredményt. Siker!!! "Odaadom Apucinak!"

2011. május 8., vasárnap

Egy hétköznapi este fürdés előtt


Bobó forog, Lulu örül