2009. augusztus 26., szerda

Baby boom

Irány Horány

Az augusztusi 20-i hosszú hétvégére jöttünk, aztán valahogy itt ragadtunk. (Az erdő közepén ülve írom az elmaradt bejegyzéseket.) A kis faház nagyon kellemes otthonunk lett. Luca élvezi, hogy kedvére négykézlábazhat az akadálymentes padlón, gyönyörködhet az erdő nyújtotta fény-árnyék játékban, megtapogathatja a különböző növényeket és este a Micimackós gumicsónakban fürödhet.
Nagyokat és jókat alszunk. Pocakmanó este 9-fél10 között alszik el és szinte mióta itt vagyunk átalussza az éjszakát. 7 fele ébred és némi reggelivel előfordul, hogy sikerül visszaaltatni. Ha teljesen felébred, akkor jó munkát kívánunk apának, majd nagyot sétálunk, esetleg hintázunk a telepen.
A napokat mégis az teszi Mini számára varázslatossá, hogy szinte állandóan gyerek és baba társaságban lehet. Berci lett Luca baby sittere; eteti, puszilgatja, odaadja neki a cumit és persze játszanak.

Torna

Luca mozgásfejlődése hirtelen nagyon beindult. Kúszik, mászik, négykézlábazik, próbálgatja az üldögölést és már a lábait nyújtogatja, ezért a nap során többször is hosszabb időre lehetőséget kell adni neki a gyakorlásra.