2009. október 31., szombat

A modern bébikomp

Nos bébikomp beszerzése mégcsak fel sem merült itthon. Nem is értem miért lenne rá szükségünk. Pocak nagyon találékony kiscsaj, az utóbbi időben az etetőszék lábaiba kapaszkodva, vagy egy nagy pelenkás kartondobozra támaszkodva közlekedik.
Ráadásul titkos rokonságban állhat Toldival, mert kedvenc szórakozása, hogy kívülről felkapszkodik állásba a járókára és le föl mozogva, ringatózva, táncolva odébbhúzza azt. (Pedig a járóka kerekeit elővigyázatosan már korábban leszereltük.)

Fogas kérdés II.

Októbere 30-án végre kibújt Luca negyedik fogacskája is :D (A harmadik foga kb. 1 hete mutatta meg magát.) Ezzel a két felső metszőfoggal megszenvedtünk - éjszakánként gyakrabban volt szopizás és fájdalmas sírás, nem alvás - remélem, most egy kis időre megpihenhetünk.

Túró a fületekbe

Ma csoda történt! Hosszú idő után ma először olyan napunk volt, hogy Luca délelőtt és délután is mérhető mennyiséget ( 1 ill. majd 2 órát) aludt illetve egész komoly mennyiséget evett. Ebédre a Nagyi olasz rakott krumplit csinált (túró, kefír, csirke, spenót, krumpli) és csodák csodája Pocak lelkesen ette, sőt a többi dolog közül kiválogatta és vidáman lakmározta a spentótot. No persze ez nem pépes, hanem leveles spenót volt. Mindenestre a jövőben a spenót ismét felkerülhet az étlapra. :D

Ma reggel is túrót és banánt ettem :)