2011. július 25., hétfő

Bicaj

Luca alig 3 hónapja, húsvétra kapta a futóbiciklijét. Sok km benne van már, habár amíg a Városmajorban húztuk meg magunkat kevesebbszer került fel a kis kobakra a sisak. A hétvégén egy picit kimozdultunk kettesben, ő bicajozott, én szaladtam utána. A pocsolyákat persze egyből megtalálta, én meg gondoltam húzzunk hasznot a dologból, miért ne mehetne át rajtuk. Meg is beszéltem vele, hogy ha nem lesz vizes a lába, akkor átmehet. Mire a HÉV megállóba értünk, túl voltunk jónéhány pocsolyán, így a legnagyobbon is már magabiztosan átgurult. Persze a végén csak beletette a lábát, hisz tudta hogy huncutságot csinál vele.

2011. július 24., vasárnap

Ölelés


Ez a pillanat nagyszerűen kifejezi azt a gyengédséget, amivel Luca mostanában hozzánk (Öcsi, Apuci, Anyuci) fordul.

Alagút

Hahó Öcsi! Nézd milyen jó móka ez!

Kukucs

Forgalmi dugó

Öcsi ma végre bemászott az alagútba és felfedezte milyen remek móka négykézlábazni benne. Megállás nálkül oda-vissza mászott, ki se dugta a fejét, csak nagy nehezen lehetett rávenni arra, hogy Lucát is hagyja alagutazni.

A művésznő alkot

Most, hogy folyton csak esik megint sok időt töltünk a lakásban. Luca nagy-nagy örömére ismét előkerült A doboz, amiből először a gyurmákat, majd másnap a festékeket is elővarázsoltuk. Persze az alkotás szigorúan Bobó biztos magasságban zajlik. ;)

Anya főz

mim eg szép csendben játszunk