2011. december 16., péntek

Fábi imád nálunk lenni

Tegnap felhívtam Ilkát, hogy elmeséljem a múltkori találkozó óta Luca többször is emlegette Fábit és érdeklődött meglátogat-e minket most pénteken is. Gyorsan kiderült, hogy semmi akadálya az újabb randinak és különben Fábi "imád a Kelcsiéknél lenni".
A napot a konyhában indítottuk, Fábi is bekapcsolódott a mézeskalács sütésbe, majd kihasználtuk a jó időt és kimentünk a játszóra, ahol Ritáékkal is találkoztunk. A közös ebéd az eredetileg kerti kispadnál remek móka volt. A három csöppség együtt kanalazta a levest és falta a tésztát. Persze Bobónak azért még elkelt némi segítség. ;) A délutáni pihenőt követően már csak egy rövid közös játékra jutott idő, mert Fábit várták a nagyszülei. Nemsokára találkozunk.

Mézeskalácsot sütöttünk

Lulu már megint olyan érdekes dolgot csinál, én is kipróbálom.

Hűha, ez nem is olyan könnyű!

Luca, jól csinálom?

2011. december 15., csütörtök

Bújócska

Egyik este gyanúsan csendes volt Bobó és nem találtuk a szobában...


Persze Luca is rögtön ki akarta próbálni, betolatott Öcsi mellé.

Korbácska

Nagy sikert aratott a manóknál, nekünk alig hagytak. Lucának a szünetes fogaival kihívást jelentett, de igyekezett ő is :)


2011. december 14., szerda

Luca napi köszöntés

Jöhet a meglepetés.

Az az enyééééééééééém!

Apuci, Ő itt Elmo és a barátja madár.

Végre sikerült kiraknunk.

2011. december 12., hétfő

Újabb rágó

Kibújt végre Öcsi jobb alsó rágófoga is.

2011. december 11., vasárnap

Doktor Luca rendel

Tegnap meglátogattuk a Nagyit és a Kempit, akik névnapja alkalmából egy doktortáskával lepték meg Lulut. A felszerelést azon nyomban ki is próbálta a kicsilány, de úgy isten igazából ma délután vette birtokba. Amíg a fiúk sétálni voltak, ő sorban látta el a kis betegeket. Elsőként Bobó manó (1-es számú Figurka a ma délelőtti WAMP-ról, ahová csak csajok Ritáékkal látogattunk el) kapott vitamint és szurit, majd szigorú fekvést rendelt a doktor néni és borogatást a lázas buksira.

Másodikként Luca manó ("-es számú Figurka) következett, aki megállás nélkül prüszkölt és köhögött, ezért kanalas orvosságot kapott. Természetesen a szívét is meghallgatta a doktornéni, de nála nem volt zörej, csak a lábára kellett feltétlen még egy tapasz.

A betegek egyre csak jöttek, Andi babának a feje fájt, Apa maci mindig "kiköpi" (kihányja) a vacsoráját ... Nagyon belendült a manó, kedvence a vérnyomásmérő és a sztetoszkóp, no meg az általam berejtett kiegészítők (igazi sebtapasz, olló, receptfüzet, fásli).