2012. augusztus 3., péntek

SK fagyi II. - erdeigyümis joghurt + áfonya

Lusta Öcsi, gondoskodó Tesó

Kakond!!! (Kisvakond)

Vajon kire ütött ez a gyerek, ha így szereti a fagyit? :D

Kedvencek



Látogatók - Kata és Eszter

Sajnos elég ritkán találkozunk, de nyaranta igyekszünk összehozni gey alkalmat, amikor Kata ellátogat hozzánk egy-két napra a lányokkal. Anna már edzőtáborban van, így csak Kata és Eszti jöttek.
Csütörtök délután együtt mentünk a manókért a bölcsibe, ahol vidáman fogadták a rég nem látott rokonokat a kicsik. Miközben Öcsin pelust cseréltem Lulu nagy büszkén idegenvezette a többieket. 
Itthon aztán volt pancsolás, bunkizás (sátrazás) és persze babázás.Eszter Luca társaságában élvezettel fedezte fel a babakonyhát, sütöttek-főztek, majd elláták a beteg babákat, mindeközben Bobó vizipisztollyal hangos gurgulázás kíséretében locsolta Katát.Vacsi után még mártóztak egyet a kicsik medencében, majd közös Bogyó Babóca nézés következett. (Szerencsére Kata lelkes nézőközönségnek bizonyult, így én most felmentést kaptam.)

Bobó neked melyik a kedvenc meséd?

Boldizsár huncutkodik a háttérben
A ma délelőtt is sok játékkal, mókával, kacagással és egy kis nyafival telt. Most először valóban egymásra hangolódott kicsi, nagy és legnagyobb :) Remek móka volt ez a másfél nap és nekem egy kis könnyebbség a héten. (Ma végre hazaért Apa!)

2012. július 30., hétfő

Házi fagyi és vendégek - vaníliás joghurt áfonyávalViki és Andor



Ham, ezt nem lehet kihagyni!

Na végre, hogy megfagyott! :D

A fiúk - Olivér és Boldizsár

Viki és Andor

Répazsiráf

A gyerekek havi bölcsis programját mindig kitűzik a faliújságra, rendszeresen áttanulmányozom, hogy tudjam miket tanultak, készítettek. Kedden és pénteken szokott kézműveskedés lenni, így mi a foglalkozások feléről hiányzunk (péntek=anya nap). A múlt péntekre kiírt Répazsiráf-ra nagyon kíváncsi voltam, szerencsére Csilla (néni) feltette a róluk készült képeket a facebookra, így ma én is elkészíthettem a csemetékkel.
Répazsiráfok - Luca, Bobó

A kézműveskedés rögtön lázba hozta őket, Luca lelkesedése a répa megfestésében azonban ki is merült, ellenben Öcsi nagyon beindult, amikor a gyurma is előkerült. Rögtön elkezdte gyurmapöttyökkel dekorálni a zsiráfját, Annyira megtetszett Bobó ötlete, hogy végül a házilag készült gyurmából készítettünk ki mindkét zsiráfnak pöttyöket, szemet, szájat, lábat. Nekem nagyon tetszenek.

Játszóztunk a kertészetben

Ciccaaaaaaa!!!

Körhinta

Bobóhajtány