2016. március 15., kedd

Mézeskalács Húsvétra

Bobó már egy ideje azért nyúz, hogy süssünk már végre mézeskalácsot és neki, vagy legalább Nagykutyusnak a szülinapjára mézeskalács tortát is készítsek. A hétvégén, amíg a gyerekek Szekszárdon voltak ezért hát begyúrtam két adag tésztát. Ma ki is sütöttük mindet és egy részét a barátokkal ki is díszítettük.(A tortát, majd csak holnap fejezem be.)



Bobó


Testvérek

Jóban, rosszban, dühösen, vidáman, szeretem, utálom, bárcsak ne lenne, mikor jön már haza, ő volt, nem igaz, úgy, hogy Anyuci ne hallja, csináljunk francia ágyat, külön szobát akarok, te most nem jöhetsz be, hagyjál békén, neked hoztam, várj csak, segítek, hiányzik, játszol velem ...

Lego kiálítás

Amíg Luca bulizott Boldizsárral nyakunkba vettük a várost és elmentünk Újpestre megnézni a Lego kiállítást. A bejáranál kigyózó sor fogadott, szerencsére nem kellett sokat várnunk, épp csak annyit, hogy Csabiék beérjenek minket. A terembe lépve hatalmas tömeg fogadott, alig fértünk oda az egyetlen, igaz hatalmas,  lego terepasztalhoz. Láttunk néhány robogó vonatot, ötletesen felépített házakat és kb. ennyi az egész totálisan élvezhetetlen volt, ezért hamar menekülőre fogtuk.

Szerencsére a délutáni bandázás a fiúkkal mindenért kárpótolta Bobót.

Jégvarázs by Telepi Ovi

Vegyes várakozásokkal indultunk el megnézni az idei előadást. Luca kis barátnőjével beült a gyerekek közé, Bobó azonban most is velünk ült.
Az idei darab alapvetően követte az eredeti mesét, kevés meglepetést tartogatott és egy kicsit hosszúra sikeredett. Számomra kimagasló alakítást most Dóri néni nyújtott Rosie szerepében.

a régi ovónénikkel