2011. május 28., szombat

A kihívás hete - Apa nélkül

Vasárnap, Lucával a karomban, kissé aggódva néztem a távozó taxi után, hogyan fogom bírni egyedül, segítség nélkül. Aztán az első fürdetés zökkenőmentesen ment, a fektetés már kevésbé. Luca nem akart egyedül maradni a szobájában mesét nézni, így a több felvonásos szoptatást követően Boldizsárral az ölemben meséltem, majd miután ágyba tettem a kicsi lányt és elbúcsúztunk tőle, Öcsi is bealudt a következő etetésnél. (Éjszaka a Bobo szokás szerint egyszer kelt, Lulu békésen aludt reggelig.) Napközben a szokásos menetrend szerint ment minden és lassan belerázódtam az esti szeánszba is. Tulajdonképpen komolyabb nehézséget végül csak az én fránya allergiám-megfázásom okoz(ott), aminek következtében szerdán már alig volt hangom ráadásul a köhögés-orrfújás miatt rosszul aludtam. Szerencsére nagyobb bajom nem lett, lassan kezdek helyrejönni.
Viszonylag hamar eltelt a hét és Luca és Boldizsár remekül viselkedett én most leginkább mégis egy kis pihenésre vágyok.

2011. május 26., csütörtök

Lány a szomszédból

"Hm, ezt a csajt is elvarázsolták a kék szemeim!"

"Mit csinál ez az Öcsi?"

Kishaverok

2011. május 24., kedd

Hajóskapitány

Úgy döntöttem ma hagyom pihenni Anyucit és csak 7 fele fújok neki ébresztőt. Miután megittam a reggeli tejadagomat felébresztettük a tesót, aki most nem örült annyira a társaságomnak. Ki is ebrudalt a szobájából, na ja, megértem én, egyre nagyobb teret hódítok, most is megpróbáltam felmászni az ágyába. Később persze átjött hozzám, mert bizony hangot adtam mellőzöttségemnek. A közös reggeli most is nagy élmény volt, megint kaptam egy kis újdonságot, állítólag rizstallér a neve, én rögtön be is faltam. Lulu csokis patkót és kakós csigát, no meg macikávét evett; igazán itt lenne az ideje, hogy most már én is kóstolgathassam az Ő hamiját, ne csak mindig Ő egye az enyémet. Tízóraira Anyuci alma-körta-rizs pépet turmixolt nekem. Naná, hogy Luca ezt is megkóstolta. Kicsi játék a szobában, majd irány a játszó. Ez aztán a klassz hely, bármikor ehetek mulcsot és homokot, csak Anya rajta ne kapjon! Hamar leizzadtam, mert árnyék alig volt, el is fáradtam, de nem vágtam be a szunyát és mivel tesó is elég nyafi lett, hamar hazajöttünk. Itthon már várt ránk a napsütötte meleg víz, így ebéd előtt még pacsáhattunk egy nagyot. Jó ez a medence, gyakorolhattam a térdelést és kétszer sikerült is térdelőállásból leülnöm. Persze elsőre nem ment simán a dolog, mert végül eldőltem és nyeltem egy kis vizet. Tesó most is ki-be ugrált és futkározott a teraszon, így én lehettem a hajóskapitány. :)

Egy igazi pasi

már most arra készül hogyan fogja a csajokat hódítani a beachen

2011. május 23., hétfő

2011. május 22., vasárnap

Pancsolunk

Szedek egy kis virágot a fürdővízbe, hogy jó illatosak legyünk.

Teljesen kidőltem a nagy melózásban.

Felfrissítem magamat egy kicsit.

Végre itt a tesó, de rám se hederít. Ki-be ugrál a medencébe és virágokat locsol.

Festőiskola 2

Tegnap elefántot festem Apucinak, ma Bobcinak készítek valamit.

Készül a naptár, aminek segítségével Luca tudni fogja, hogy hányat kell még aludnia addig, amíg Apuci hazajön Franciaországból.