2011. július 16., szombat

Családi köszöntés

Vajon ki a szülinapos?

Ötödik fogacska

Valamikor a hét elején Boldizsár ötödik fogacskája is kibújt és a sok nyüsziből és éjszakai szopiból ítélve úton a hatodik is.

2011. július 15., péntek

Rács mögött

Luca mami

Meghitt pillanat - Ivett baba szopizik

Rosszcsontok

Megismételhetetlen lépcső koncert a kicsiknek.
(Amíg Bobó tátott szájjal figyelte az eseményeket és alig várta, hogy csatlakozhasson Ő is, a pöttöm kis Nóri baba sajna nem tudott aludni a nagy zajban.)


Luca felel :)
(Uzsonna a kispadon)

2011. július 11., hétfő

Csüccs



Kukucs, Mami!

Babaterápia

Pünkösd

Végrev égre végre visszaköltöztünk Budakalászra, mostanra pedig már idő és hely is van egy kis nyújtózásra valamint visszatekintésre.

Amíg a kölcsönlakásban laktunk, mindent alkalmat próbáltunk megragadni hogy ne kelljen az ideiglenes otthonunkban tölteni a hétvégéket, így a költözés után rögtön el is mentünk Szekszárdra. Mivel épp Pünkösd volt és nekem egy hétvégi ügyelet miatt a péntekem szabadnappá változott, így 4 napot tudtunk otthon tölteni.
Sikerült Lulut és Bobót is külön szobában altatnunk, végre nem kellett pisszenés nélkül aludnunk. Az időjárás is kegyes volt, rengeteg időt tudtunk a kertben valamint a közeli játszón is eltölteni, és természetesen a pünkösdi kirakodóvásár megtekintése sem maradhatott el. Mindenki vásárfiával tért haza, Bobó egy kis body-t, Lulu buborékfújót, Andi pedig katicás szélforgót kapott ami Bobónak is nagyon tetszett. Nekem az előző esti haverozós-sörözős-csülközős kimaradás volt az 'ajándék'.

Nini, egy szökőkút


Mami kiskertjében éppen megérett az eper így Lulu nagy lelkesedéssel szedegette a szájába. Eközben Bobó sem maradt tétlen, több kevesebb sikerrel kigazolta a kertet. Nem válogatott, mindent tépett ami zöld volt.
Hány ujjacska mocskos?

Silence! I kill you

Utolsó napon a két unoka kapott még 1-1 éneklő-beszélő-szólmizáló babát. Lulu rögtön lenyúlta Boldizsárét is és nagy nagy szeretettel kezdett gondoskodni róluk.


2011. július 10., vasárnap

Repül az idő

Luca maholnap 2 és fél éves

Boldizsár 10 hónapos múlt és még most is Luca neki az isten