2011. július 1., péntek

Jobb felső oldalsó metsző

Boldizsár immár négy fogacskával büszkélkedhet. (Gabesz vette észre ma este, tegnapelőtt még nem volt az biztos.)2011. június 30., csütörtök

Öcsi négy keréken

A remek időjárásnak hála ma délután teljesen beszoroltunk a lakásba. Nem volt egyszerű lekötni a két gyereket, de azért akadt jó néhány vidám pillanat.

Reggeli kukkoló

Luca reggelente általában elég kukán ébred és csak lassan tér magához. Miközben összebújunk, próbálom távol tartani tőle Bobót, mert ilyenkor kimondottan rosszul viseli, ha az öccse belemászik a privát szférájába. Ha bal lábbal kel a kicsi lány semmit nem akar, nem akar felöltözni, nem akar mosakodni, nem akar fogat mosni, pizsamában akar asztalhoz ülni, mást akar regeelizni ... Jobb napokon magától, mosolygósan ébred és kitotyog hozzánk a konyhába, ahol épp a reggelit készítjük Öcsivel. Nagyon érdekesek számára a városi zajok, a reggeli szellőztetésnél rögtön megjelenik az ablakban és kémleli a kinti életet, hallgatja az autókat, a mentők szirénázást, figyeli az időjárást és persze kukkolja a szomszédokat.

2011. június 28., kedd

Pá-pá

Boldizsár tapsol és pápázik (ugyan egyenlőre csak Lucának).

2011. június 27., hétfő