2014. január 11., szombat

Kamaszodunk - maradandó fogak

Lassan egy hónapja jártunk a fogorvosnál, aki hatalmas meglepetésemre megállapított, hogy Lucának egy rágófoga már teljesen és egy félig kibújt. A hír enyhén meglepett, de legalább megértettem, miért panaszkodott a kicislány arra, hogy fáj a foga.
Rá talán egy hétre közölte velünk Lulu, hogy mozog az egyik alső foga elől, néhány napra rá a mellette lévő is elkezdett mozogni. A Fogtündér napok óta készenlétben áll.

Szülinapi meghívók

Luca úgy döntött, hogy idén hóemberes (alakos) tortát kér az 5. szülinapjára. A meghívók is már ennek szellemében készültek. Mindegyiket a kicsilány rajzolta (fiúknak kalapos, lányoknak masnis) és a nevét is ő írta rá. (Mostanában egyre jobban izgatja az írás, sokszor gyakorolja a betűket és a nevét már megbízhatóen le tudja írni.)

Lulu sk. meghívói

Csillagszóró


Boldizsár

Az ajándékozásnak se vége, se hossza. Ez alkalommal Bobó névnapját ünnepeltük.
Bobó, csukd be a szemed!


Szilveszter

A tavalyi évet baráti körben búcsúztattuk. Volt sok gyerek és felnőtt, rögtönzött bábelőadás, eszem-iszom, dínom-dánom, bicajozás, séta a Duna-parton, közös esti TV macizás, reggeli cicázás,
 


társasjáték party, nagy beszélgetések és persze óév búcsúztatás dudával, gyerek- és felnőtt pezsgővel és a nálunk már-már elengedhetelen tűzijátékkal.