2017. február 7., kedd

Szilveszter Noszvajon

Úgy indult, hogy közösen kibérlünk egy házat, amiben mind a négy család elfér. Aztán elkezdtünk nézelődni és rábukkantunk egy remek ajánlatra. Így elmentünk szilveszterezni (4 napra) Noszvajra a Tündérkert Hotelbe.
Családias hotel, kicsi 2+2 ágyas szobákkal. A bőröndjeinkkel együtt alig fértünk el a szobákban és a gyerkeknek szánt emeletes ágy is elég kicsit volt, de ez nem jelentett számunkra különösebb nehézséget. A teraszra szánt székeket kiköltöztettük a folyósóra és ott jöttünk össze beszélgetni, iszogatni. A gyerekek meg teljesen szabadon jártak, keltek a szállodában. Folyamatosan együtt bandáztak, részt vettek néhány gyerekprogramon, szaladgáltak, játszottak; ránk csak az uszizáshoz volt szükségük.
Az időnk nagy részét a szállodában töltöttük (irtó hideg volt), de egy ebédre kiugrottunka tóhoz, ami a gyerekek nagy örömére be volt fagyva és lehetett rajta csúszkálni.Szilveszter este Karda Bea örvendeztett minket, volt disco és tombola is, amin ez alkalommal most ami gyerekink is nyertek egy társasjátékot.


Boldog Új Évet!

TesókKarácsonyi pillanatok


DIVINOXMAS


a Szent István bazilikánál

Adventi alkotásaink Lego-ból


Adventi gyertyagyújtás

Advent második hétvégéjén a telepi iskola második osztályos tanulói adtak műsort a Kiskalász zenekar kíséretében.

A mi kis focistánk

Boldizsár ősszel elkezdett focizni a helyi sportegyesültenél. Heti két alkalommal van 1-1 órás edzése. Nagyon lelkes, legszívesebben le sem venné magáról a fociruháját. A feladatokra eleinte nem nagyon figyelt, most már egyre jobban koncentrál. A labdavezetése sokat fejlődött és van sikerélménye is.
Legutóbb a Mikulás Kupáról tért haza ajándékkal és egy emlékéremmel.

Advent idején

Kossuth tér új szobra

Fényvillamos

Advent Óbudán

Mikulás party

A baráti családokkal közös Mikulás bulit szerveztünk.A helyi cserkészet Mikulása látogatta meg a gyerekeket, akik már nagyon várták.

Kis rögtönzött műsorral is megörvendeztették a nagyszakállút. (video vágás alatt)