2016. január 17., vasárnap

Bobó és a kis lego

Bobót szenvedélyes konstruktőr, amit lehet, azt szétszedi és amiből csak lehet, épít. Idáig főleg különböző szuperebbnél szuperebb turbo járgányok szerepeltek a palettán, de a duplo után már kislegóból is megkezdte a dinók egyedi és megismételhetetlen gyártását.
Akik szeretnek elmerülni a képekben, azoknak szeretném felhívni a figyelmét a dinók kezére. Na, miből készült?


Karácsonyi műsor

A gyerekek december eleje óta Ildi néni és Cili néni vezetésével titokban szorgosan készültek az osztály karácsonyi fellépésére. Lucától idővel annyit megtudtunk, hogy énekelni és táncolni fognak, aztán a tanárnénik barna ruhát kértek a kis rénszarvasoknak. December 18-án kora este végül mi is megcsodálhattuk a gyerekekinket.





Úszás bemutató

Luca szeptembertől heti 2 alkalommal jár úszni az iskolával a Darnyi Úszóiskolába. Nem lelkesedik túlzottan érte, de úszni muszáj megtanulni, így nem hagytuk neki abbahagyni. Ha jól értem az egyik oktatót nem kedveli, mert hangos és nem beszél szépen, de a másik néni aranyos. Év végére a rendszeres "Nem akarok úszni menni." kijelentések abbamaradtak és már az is többször előfordult, hogy lelkesen mesélt az usziról.
December végén lehetőségünk volt belesni a kulisszák mögé.




Kalózok