2017. december 11., hétfő

A nagy négyes

A nagy négyes kitűnő lett!

Bombastic - 2017.06.05.


LURKÓCIA - Szentendrei Gyereknap


A hagyományosan megrendezett gyereknapon ezúttal a gyerekek nyolc állomáson tehették próbára ügyességüket, kreativitásukat, lelményességüket. Az egyes állomások LURKÓCIA Gyermekállam minisztériumai voltak; név szerint Sport és Ügyességügyi, Állatbarátügyi, Egészségügyi, Kreatívügyi, Meseügyi, Játszóparkügyi, Stratégiai Játékminisztérium és Lazulásügyi Minisztérium.


Ballag Bobo és a Mackó Csoport

Elérkezett a nagy nap, amit már nagyon vártunk. Bobo szeretett oviba járni, szerette Szilva nénit, Marika nénit és Ica nénit, szerette a társait, de mostanra már nagyon nem szerette a délutáni kötelező alvást (kiscsoportos kora óta nem alszik) és már szeretett volna ő is iskolába járni.
A gyerekek szokás szerint most is műsorral készültek, bemutatták, hogy mit tanultak az évben, majd elbúcsúztak az ovitól és a pedagógusoktól is.

Anyák napja ahogy én szeretem

Mióta anya lettem határozottan megszerettem az Anyák apját. :)  Hiszen így egy évben kétszer is kapok parfétortát. Persze kaptam hozzá hatalmas puszikat és öleléseket is.
Bobo az oviban az ölembe telepedve, meghitten, csak nekem mondhatta el  köszöntőjét. Luca az osztályával egyszerre vidám és megható előadással örvendeztetett meg.


Családi sportnap a suliban - 2017. május