2011. március 19., szombat

Dagonya

Már-már azt hittük, hogy végre itt a tavasz és az időnk nagy részét ismét a szabadban tölthetjük. Erre tegnap esett az eső és fújt a szél, a higany szála alig érte el a 6°C-ot. Ma is "szobafogságra" készültünk, de Katiék (Gréti és Gerda baba) végül motorozni invitáltak minket. Mivel nem volt különösebben hideg és az eső is csak épphogy szemetelt ,beöltöztünk és kimentünk. Boldizsár már induláskor elaludt a "kicsi" (nem a testvér) babakocsiban, Luca pedig lelkesen pattant fel a nagy piros járgányára. Mire belemelegedett Lulu a motorozásba fel is tűnt a láthatáron Gérti is a bicaján. Megtettünk egy nagy kört, majd végül a focipályán kötöttünk ki, ahol a lányok azon nyomban nekiálltak dagonyázni. Szerencsére Manót vízálló szerelésbe öltöztettem, így a hideg víz és a sár nagy kárt nem, csak hatalmas kacajokat okozott.

Hazatérve

2011. március 16., szerda

Bababuli (Gréti szülinap) képek

Most akkor ki is az ünnepelt?
Mégegyszer elfújhatom mind a hármat?
Gyorsan kiveszem a gyertyákat, hogy ehessük végre a tortát.

2011. március 13., vasárnap

Kóstolgatunk - barackpapi

A szülői kupaktanács úgy döntött, hogy Bobó pocakját nem terheljük tovább az almával és egy kis pihenő után megkóstoltatjuk vele az őszibarackot. Őszintén, bár ne tettem volna, mert Öcsi szinte egész délután és kora este irtózatos hasfájástól szenvedett. Nem tudom hogyan tovább, lehet érdemes lenne még maradnunk a kizárólagos anyatejes táplálásnál.

Bobó jógázik

Kutyapóz

Ugyan még hátról hasra nem fordult meg Boldizsár, de egyre ügyesebben gyakorolja a jóga pozíciókat. Hosszan, nyújtott kezekkel, képes megtartani magát kobra állásban és kedd óta előszeretettel gyakorolja a kutya pozíciót. Sőt tegnap óta már ringatja is magát és képes megtenni néhány "lépést", igaz, még csak hátrafelé. :D Ma reggel is épp újdonsült tudományát gyakorolta, amikor bementem hozzá.

Kobra állás