2012. november 18., vasárnap

Banán 2.0

Közel egy hónapja került hozzánk Banán 2.0, aki - előző társától eltérően - nagyon szelíd és imádja, ha vele foglalkoznak. 
Banán 2.0
 Az első két hétben, hogy megszokjon minket és az új helyét, bent lakott velünk. Kizárólag az előszobában, konyhában és a fürdőben tartózkodhatott és ezt a szabályt Öcsi nagyon komolyan -"Cica, sicc!", "Cica, neeeeeeeem!" be is tartatta vele. Banán igazi kölyökmacska, imád játszani, bújni, nagyokat enni és aludni. A kiszoktatás folyamatos volt, eleinte csak kihívtuk magunkhoz játszani a kertbe, kint adtunk neki enni, majd egyre hosszabb időre akkor is kint hagytuk, amikor elmentünk itthonról. Most már kint játszik-eszik-alszik, csak a napi szeretgetésért jár be hozzánk. (Hosszas nyávogással jelzi, hogy be akar jönni.)
Banánpuszi :D
A gyerekek nagyon boldogok vele, Lulu imád játszani vele és örömmel simogatja, dögönyözi, Bobó, amint meglátja felkapja és megöleli, majd nagy komolyan neveli, hogy mit szabad és mit nem csinálnia. A cica etetését mindketten nagyon szeretik, ezért felváltva adhatják neki az eledelét. A családi bevásárlások alkalmával, mindketten ügyelnek arra, hogy Banán-nak is vegyünk enni. Legutóbb Lulu jutalomfalatokkal szerette volna meglepni a macskát. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése