2012. október 4., csütörtök

Ovis családi nap

Szombaton az ovis alapítvány családi napot szervezett. A bejáratnál Magdi néni (titkárnő) és Kata néni (Luca dadusa) fogadott minket; náluk lehetett jegyet és napocskapénzt venni. (Ez utóbbival lehetett a büfében fizetni a szülők által sütött süteményekért, szörpért, stb.) Miután kifizettük a belépőt, kaptunk egy pecsétgyűjtő lapot, amire az ügyességi, játékos, kézműves feladatok sikeres teljesítése után kaptunk egy-két pecsétet az óvodai személyzettől. (Számomra nagyon pozitív meglepetés volt, hogy az óvónénik mellett a dadusok és a gyerekek kedvence Feri bácsi,karbantartó, is aktívan részt vettek a közös mókában.)
Szerencsére időben érkeztünk, így volt idő felfedezni az óvoda kertjének "tiltott" (a kiscsoportosok része egy külön elkerített terület a kertben, ezért ők a többi részre nem tudnak bemenni) zugait és nem kellett sorban állni az ugrálóvárnál sem. Néhány feladatot persze mi is kipróbáltunk.

talicskaverseny

mászóka - versenyen kívül
golfozás
sütiztünk is
A végén a szülők meglepetésére a kicsik tornáztak ("Előre jobb kezedet, utána rázzad ...), majd meglepetésként csoportonként kaptak egy-egy gázos lufit, amit közösen engedtek fel az égbe.
Óvatosan fogjátok!

felszállt a lufink

örömmámor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése