2011. szeptember 14., szerda

Bobó hírek

Boldizsár egyértelműen elindult az önállósodás útján. Kicsi fiúnk egyre többször ragadja meg egyedül a kanalat és próbál vele több-kevesebb sikerrel valamiféle ételt juttatni a szájába. A minap krumplipüréből meglepően sok landolt a szájában, ma este pedig a májkrémes falatokat kanalazta lelkesen. Sőt, tegnap a vacsoránál teljesen egyedül ivott a kis üvegpoharából.
A járáshoz továbbra is segítségre van szüksége, többnyire csak az egyik kezünket fogja és úgy lépked, illetve próbál szaladni. Néha Lulu is besegít, szeret hármasban kézenfogva sétálni, élvezi a nagy tesó szerepét. :) A lépcső mászás -lényeg, hogy jó sok legyen belőle - felfele igazi móka, lefele még kihívás, de a kisebbekkel már könnyedén boldogul. Mostanra a kanapéról, ágyról lemászás sem jelent különösebb akadályt. Kedvelt szórakozása, legyen szó bármilyen ajtóról, azok nyitása-zárása és a gáztűzhely gombjainak tekergetése, no meg konnektor és az összes műszaki cikk babrálása. A Lucánál bevált barikádozás Bóbot nem állítja meg, így igazság szerint nem nagyon szeretem a szememet levenni róla.
Időközben a beszélőkéje is nagyon beindult, a babanyelv mellett egyre több értelmes szófoszlányt mond - csip-csipcsirip (madár), cica, au (vau-kutya), tuturitu (kukuriku), de. Már most Öcsi a bölcsi nagy bohóca, mi lesz, ha tényleg elkezd majd beszélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése