2010. december 9., csütörtök

Bobo hírek

1. Nagy örömömre gond nélkül beszlopálja az anyatejet a cumisüvegből, így nyugodt szívvel kivehetek olykor egy kis szabadságot. (a szombati sikeres főpróbát, amikor ismét fodrásznál jártam, egy vasárnap délutáni kiruccanás követte. Majd a sikerekn felbuzdulva és Ági terhelhetőségét felmérve kedden egyedül vehettem nyakamba a várost, hogy beszerezzem a legfontosabb karácsonyi ajándékokat.) :-)
2. Egyre többet van ébren a kislegény; ilyenkor szeret a pihenőszékében (Köszi Detti.) ücsörögni és a játékaihoz beszélni, vagy a matracon gőgicsélni és csörgőzni. (A kezébe tett csörgőket egész hosszan megtartja és hangos kurjongatásokkal fejezi ki tetszését.)
3. Sajnos őt bizony megviseli a rotavírus elleni oltás. A héten többször is be kellet vetnem a szélcsövet és az elműlt egy-két este volt nagy ordítás és kendőben pihenés.
4. Hétfő óta megfázással küzdünk. Kis köhögéssel indult (iszonyatos volt hallani és látni egy alig 3 hónapos babát köhögni és a krupptól is tartok), amire persze rögtön kihívtam a dokinénit, sima megfázást diagnosztizált. Azóta naponta többször is orrot szívunk (bizony még olykor éjszaka is) és reggel-délben-este kakukkfüves köptetőt adunk Bobonak. Szerencsére láza, de még hőemelkedése sincs. Remélem, hamarosan meggyógyul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése