2010. április 5., hétfő

Húsvét

Végre eljött a várva várt nap, amit annyi - elsősorban apai - készülődés (tojásfestés, sonkatekercs és franciasaláta készítés, répás muffin sütés) előzött meg. Miután befutott minden nagyszülő kezdődhetett a kertben a tojásvadászat. Épphogy kiléptünk az ajtón Luca már szaladt is, na nem ám tojást keresgélni, hanem begyűjteni a homokozókészletet. Lapáttal és vödörrel felszerelkezve indult a keresgélés, még szerencse, hogy Nagyi és Mami személyében lelkes segítőkre talált Lulu.

Törpe begyűjtötte az összes kincset, megtört néhány festett tojást és nem fedezte fel, hogy a színes csomagolópapír alatt finom csoki bújik. Ezzel teljesítette is "kötelességét", indulhattunk kutyalesre.


Ma hála a vendégseregnek újabb tojáskeresés volt, de most, mivel kint nagyban esett az eső, Luca szobájában gyűltünk össze. Volt móka és kacagás, a csokitojások remekül gurultak a padlón.


Végül Pocaknak csak sikerült kibontani az egyik csokitojást és fülig érő szájjal üdvözölte a kellemes meglepetést. Szerencsére résen voltam és csak egy kicsi kostoló lett a vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése