2009. december 7., hétfő

1-2-3 a Mikulás

Közelednek az ünnepek, bemelegítésként Mikulás partykra voltunk hivatalosak. Luca nagyon jó lehetett vagy egyszerűen csak üres volt a tavalyi évi rosszaság-lista, mert háromszor is ellátogatott hozzá a Mikulás.
Pénteken az SAP-ba voltunk hivatalosak egy előadással és kézműves foglalkozással egybekötött batyus Mikiváró partyra. Luluka nagyon élvezte a
Marionett és fakanál-báb előadást, szokásától eltérően 10 percig is képes volt egyhelybe maradni, és majdhogynem tátott szájjal figyelte az izgő mozgó kis figurákat, illetve a hatalmas nénit. Az ajándékosztásnál amikor a nevét halotta, bátran odament a Mikuláshoz a csomagjáért, amit aztán addig nem is engedett el amíg a maga módján ki nem bontotta. Értsd ezalatt azt, hogy addig addig nyúzta a zörgős zacskót és tartalmát amíg ki nem szakadt... Nagy dícséretet kapott Luca hogy mennyire jószívű és vacsoránál mindig megeteti a kis Legofigurájét is, de meg is kérte hogy a jövőben egyen rendesen. Élményekkel tele vettük hazafele az irányt, mert tudtuk hogy másnap a Flow Mikulás látogatja meg a csöppségünket.




Ébredés után gyors reggeli, orrszívás, majd irány Budapest. Időben érkeztünk, vetkőzés
és lecuccolás után máris kezdődött a program. Egy nagyon kedves rénszarvaslány hangolta rá a gyerekeket egy énekes műsorral a Mikulás érkezésére, aki hamarosan meg is érkezett. Luca itt is örömmel vette el az ajándékát amit engedett kibontani ugyanis egy kis plüss macsek volt benne akit rögtön a barátjának fogadott. Próbálta beletenni a szájéba a cumitját, puszilgatta, és vitte magával mindenfele. Itt is volt kézműves foglalkozás, de nem jött be. Helyette lufi, evés és szopi volt a program.

Vasárnap reggelre itthon Luca kiscsizmája is megtelt ajándékkal, az egyikben egy narancs, a másik tele kölesgolyóval, a katicás bábkönyv pedig már bele sem fért. Hatalmas örömmel harapott bele a hámozatlan narancsba, majd elkezdte eszegetni a kis golyókat, miközben lelkesen vizsgálgatta az új könyvét. A harmadik ajándék, egy hinta már egy héttel korábban megérkezett, azóta is lelkes használója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése