2016. február 21., vasárnap

Farsang a suliban

Az iskolai farsangot csütörtök délután rendezték meg. Mivel már nagyon sok gyerek van az egyes évfolyamokon, így most ezen a napon csak az elsősök és a harmadikosok bulija volt. A tornateremben a három első és három harmadik osztály szülőstül így is alig fért el.

 
A program a harmadikosok osztálytáncaival indult, szakácsok, hippik és minionok szórakoztattak minket. Ezt követte az elsősök tömeges álarcos felvonulása, ami teljesen élvezhetetlen volt. :(
Néhány játékot (sperűs tánc, újságpapír tánc) is felvonultattak, Luca Szoszoval táncolt az egyre kisebbre hajtogatott újságpapíron, a végén már ő tartotta Szoncsit, de még így is akadtak náluk ügyesebbek.


Volt tárgynyereményért és toráért is két menetben órákig tartó tombola húzás. Néhánían nyertek, mi nem. Lulu elég csalódott volt.
Zárásként még vidáman, szabadon táncoltak a kicsik, amit egy túl lelkes pedagógusnak sikerült teljesen tönkretennie. Úgy gondolta, hogy este 6-kor ő még komoly koreográfiát tanít be. Kár, hogy nem sikerült felmérnie a helyzetet, így kedvét szegte a táncosoknak.

Összességében Luca jól elfáradt, én meg értetlénül állok az eőtt, hogy miért nem lehet osztály vagy évfolyam szinten rendezni napközi időben a farsangot, miért jó, ha mi szülők is részt veszünk egy ilyen tömegrendezvényen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése