2015. június 28., vasárnap

Gyereknap Shrek módra

Az idei gyereknap rendhagyó módon az óvoda teljes épületében zajlott. (Valószínűleg ennek oka az udvarral kapcsolatos nehézségek voltak.) A pedagógusok most is színes programokkal és néhány extrával (ugrálóvár, pónicikli, csillámtetoválás) készültek.
Mi, mint az ilyen alkalmakkor általában, két részre bomlottunk, Bobó Gabesszal, Luca velem fedezte fel a játékokat. A mi nagy kedvenceink a klasszikus Kincsvadászat,a Kukacevés (fellógatott gumicukor) és a csillámtetkó voltak. A fiúk gyurmából készítettek még mézit, sárkányt és pom-pom figurát, Lulu meg leragadt a Mézi Kiszabadítós-nál (szülők gyerekeket, gyerekek szülőket és óvónéniket kötöztek be és szabadítottak ki).
A programok között volt még mocsárjárás, barlang bújócska, akadálypálya, kvíz, mese szoba, barkácsolás. Készíthettünk Ogre füleket, Pinokkió orrot, Jó Tündér szemüveget, Jó Tündér varázspálcát, Fiona diadémot és Shrek mocsarat (labirintus) is.
A nap végén kihirdették az egyéni és csoportos torta díjakat, zárásként pedig Kati néni vezényletével kicsik és nagyok előadták az előadásból jól ismert "Babatánc"-ot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése