2012. december 13., csütörtök

Luca Nap

Ma rendhagyó módon reggel köszöntöttük Lucát. Az ajándékokat Bobo adta át, sajnos az általa készített agyag Hello Kitty fejet rögtön leejtette, így az eltört. A tetoválást (matrica) még reggeli közben fel kellett applikálni Luca, Bobo, majd közkívánatra az én kezemre is. Gabesz nem adta be a derekát, pedig neki Lulu egy Sweetie (Édeske) feliratos szívecskés tetkót választott.Szerintem nagy sikere lett volna benne ma a céges karácsonyi partyn.
A Hello Kittys matricafestő készletnek nagyon örült a kicsilány, ez az első olyan ajándék, amit igazán Ő szeretett volna, egy közös bevásárlás alkalmával bukkant rá és kérte, hogy ez lehessen majd az ő meglepetése. Délután ki is próbáltuk, Lulu először velem, majd teljesen egyedül, tökéletesen kifestette a mintákat. (Még az ősszel az oviban kezdett el egyszerűbb képeket színezni, eleinte inkább csak egy adott színnel ráfirkált, mint színezett, mára már, ha figyel és igyekszik nem megy ki a vonalon és szépen kiszínezi az adott formát. A színekkel most kreatívan bánik, látványos művek születnek.) 
Tetkós névnapos elmerült a kifestésben
Természetesen Bobónak is adott egy ívet, aki szintén önállóan szeretett volna dolgozni, végül megbékélt a tudattal, hogy ehhez anya segítsége szükséges. (A játékot különben csak 5 éves kortól ajánlják.)
Szokás szerint búzát is készültünk ültetni, de kifutottunk az időből. Az oviban szerencsére Kati nénivel ültettek, így teljes idén sem marad el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése