2012. május 13., vasárnap

Májusi kánikula

Pénteken végre meglátogatott minket Móni a két kisebbik - Mirkó és Miska - fiával. Szerencsére korán érkeztek, így az egész délelőttöt együtt tölthettük. A nagyok hamar egymásra találtak, Luca az ujonnan kapott varázskifestőt (csak meg kell vizezni a képet és színes lesz)színezte, míg Mirkó a varázsceruzákkal (ha megvizezzük a végét teljesen úgy viselkedik mintha vizfesték lenne) alkotott. A kicsik lassabban eszméltek, Miska Móniba kapaszkodva fedezte fel a terepet, Boldizsár meg szájtátva üldögélt vagy 5 percig a csúszda tetején.
Miután feltettem az ebédet gyorsan kimentünk a kertbe élvezni a jóidőt. Csakhamar tikkasztó meleg lett, ezért mindenki megpróbálta magát hűsíteni, ahogy tudta.
 Lulu és Mirkó egy vizes vödörben álldogált eleinte még felöltözve, majd természetesen kiskalapban anyaszült meztelen. (A kismedence a garázsban, a garázskulcs, pedig Gabesznál maradt.)
Boldizsár nem kapott kedvet a "fürdéshez", Ő a pályaválasztásra készült, slaggal kívánt enyhíteni a melegen.
Amikor már nagyon elegünk lett a melegből bemenekültünk a hűs házba játszani. A legnagyobb sikere most is a csúszdának, majd az azt követő ebédnek volt. Az éhenkórász nagyok a fektetést megelőző mesét követően még egyszer repetáztak a tésztából. Pedig délben több tál leves és sajtos tészta is elfogyott. :)
Szerencsére kellően kifáradt az aprónép, így nem jelentett gondot Bobó, majd Luca altatása sem. Sajnos a délutánt már nem tudtuk együtt tölteni, de remélem, hamarosan újra találkozunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése