2010. november 17., szerda

Hétvégi (villám)látogatók

Mami, aki Lulu szerint is Szekszárdon lakik és palacsintát süt, péntek délelőtt érkezett és csak vasárnap délelőttig maradt. Ez alatt a rövid idő alatt is sikerült kostolót kapnia nagycsaládos életünkből; volt éneklés, rajzolás, ebédeltetés (Luca mostanában néha kicsi babát játszik, ilyenkor nekünk kell etetni - Mami társaságában ez gyakrabban előfordult, na ja, jó az, ha az embert kényeztetik), pelenkázás, böfiztetés, gyerekmegőrzés, kertészkedés, táncház ...


Kempi és a csajok (Kata, Anna, Eszti) szombat délután ugrottak be hozzánk, hogy végre láthassák az újdonsült nagyfiút és Lucát. Alig léptek be a váratlan vendégek az ajtón, Luca rögtön birtokba vette Kempit és jó ideig el se mozdult az öléből. Később aztán vidáman fogócskázott Esztivel és boldogan rajzolt Annával.

Viki és a fiúk, Olivér, a játszópajtárs és Zsolt, aki macit rajzol Luca tenyerébe, ugyan vasárnap délelőtt érkeztek, de csak ebédnél találkoztunk, mert délelőtt külön programunk volt. (Ellátogattunk a Szederinda nyílt napjára, ahol miközben anya Bobesszal szemrevételezte a terepet és a személyzetet, Luca meghallgatta a gitáros bácsit, majd otthonosan mozogva járt-kelt, hol egy babakocsi, hol egy plüssmaci társaságában. A kertet sem hagytuk ki, hiszen remekül lehet itt Danival fogócskázni, hévet lesni és "örömünkre" kavicsot dobálni.) Szerencsére azért ebéd után és az alvást követően jutott idő a közös játékra is.
Olivér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése